Készülünk nagypéntekre és húsvétra

húsvét4Gyülekezetünk minden közösségi összejövetele – a vírus terjedésének megállítás céljából – bizonytalan ideig elmarad!

Készülünk nagypéntekre és húsvétra. A nagypénteki istentisztelet elérhető lesz péntek hajnaltól a gyülekezet web-oldalain.

https://emrepresbiterium.wordpress.com/igehirdetesek/vasarnapi-istentiszteletek/2020-2/

https://vancouveri-elso-magyar-reformatus-egyhaz.org/2014/06/05/igehirdetesek-bizonysagtetelek/

Sikerült elérnünk a 100 fős limitet, így a húsvéti istentiszteletet vasárnap 11 órától élőben online közvetítjük a templomból.

A közvetítés a gyülekezet youtube csatornáján történik majd, a csatlakozáshoz szükséges linket időben elküldjük a testvéreknek!

Nagyon köszönjük segítségüket!

Minden este 9 órakor ott, ahol vagyunk, egymástól távol, és lélekben mégis közösségben, továbbra is imádságra hívunk mindenkit!

Szerető Istenünk! Könyörülj meg rajtunk! Add Szentlelked erejét, az ige világosságát a Veled való élő kapcsolatunkon keresztül!

Ebben a bezártságban, különféle kísértések, próbák közben különösen kérünk, hogy vonj egészen közel Magadhoz, Atyánk! Szentlelked által add, hogy érthessük és élhessük igédet, Krisztust! Tudjunk különbséget tenni jó és rossz, igaz és hamis, építő és romboló között, hogy megállhassunk, épülhessünk, építhessünk, szolgálhassunk Téged!

Hiszen sokan vannak súlyos terhek, hit-próbák alatt. Add nekik igéd világosságát, erejét, hogy megállhassanak. Hisszük, tudjuk, hogy te nem akarod a bűnös ember halálát, hanem hogy megtérjen és éljen. Adj életet, testi-lelki egészséget, könyörülő Istenünk, ennek a beteg világnak!

Kérünk azokért, akiknek a megélhetése vált kérdésessé. Könyörgünk, mutass utat, mutasd meg, hogy hatalmas, szerető Isten vagy, aki nem feledkezel meg a tieidről! Ha ezt nem is láthatjuk mindig, adj hitet, és ebből erőt mindenkor!

Leborulunk előtted idős testvéreinkért, légy velük, közel Hozzájuk! Kiemelten kérünk az idősotthonokban élőkért. Könyörgünk, vedd el a félelmüket, és adj nekik élő hitet, biztonságot Krisztusban! Kérünk a fertőzött betegekért, gyógyulásért, enyhülésért, szabadításért!

Kitartóan, minden nap imádkozunk a kórházakban ápoltakért, légy ott velük és ápolóikkal!

Könyörülj meg Úr Isten a különösen fertőzött országokon: USA, Spanyolország, Olaszország… hosszú a sor, adj jobbulást, enyhülést, vess véget a szenvedésnek!

Jézus Krisztusért, ami Urunkért kérünk, hallgass meg bennünket! Ámen.

 

 

emrepresbiterium névjegye

Vancouveri Első Magyar Református Egyház Presbitériuma (Kálvin 1955) 2791 East 27th Avenue, Vancouver, BC. V5R 1N4, Canada Tel. 604-437-3442; emre.presbiterium@gmail.com Lelkipásztor: Nt. Szigeti Miklós
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s