Lelkipásztorunk műtétje és az októberi programjaink

biliaolvasásA presbitérium örömmel tájékoztatja a gyülekezet tagjait és minden érdeklődőt, hogy lelkipásztorunk gerincműtétje sikeresen megtörtént. Az altatásból való ébredés után  nehezen állt vissza a normális vérkeringés és tudatállapot. Ezért az intenzív osztályon tartották megfigyelés alatt. 10 órát volt az intenzív osztályon, víz ment a tüdejébe és ingadozott a vérnyomása, az altatásnál történt valami hiba. Mára már jól van, a beszéde is teljesen rendbe jött, olyannyira hogy már a kórházban is tudott bizonyságot tenni. Nagy fájdalmai vannak, de bizalommal van az Úrban és teljes békességgel. Hazajövetele után a gyógyulása hosszabb lesz, két bottal fog járni egy jó darabig, de biztatták, hogy ez ennél a műtétnél természetes. Hordozzuk őt és családját továbbra is imánkban!

Az elkövetkező 4 hétben 4 presbiter fogja helyettesíteni lelkipásztorunkat az istentiszteleti alkalmakon az alábbi sorrendben: október 5-én: Zathureczky Csilla, október 12-én Géczi Zoltán, október 19-én Dr. Mészáros Margit, október 26-án Szőke Szabolcs. Készülésükre kérjük az Úr áldását!

Október 12-én Dr. Semjén Zsolt, Magyarország miniszterelnök-helyettese lesz a katolikus templomban szervezett Hálaadó Ünnepség vendége. Azért, hogy mindkét programon jelen tudjanak lenni, akik szeretnének, áttettük a jótékonysági ebédünk időpontját október 19-re. Ez a nap egyúttal a már hónapokkal ez előtt betervezett gyülekezeti csendesnapunk is, amelynek időpontján nincs módunkban változtatni, de nincs is rá szükség, hiszen a jótékonysági programmal nagyon jól összeegyeztethető a témánk, amely a békességről fog szólni. 

Magyar Iskola2014

Szeptember 21-én megkezdődött a Magyar Iskola is, szép számmal gyűltek össze a gyermekeink. Kérjük a szülőket, hogy a feltételekről az iskola igazgatójánál, Demeter Zelmánál érdeklődjenek.

Szigeti Márta, lelkészünk felesége és az iskola egyik vezetője – Ábrahám Tiboron keresztül – meghívta Dr. Semjén Zsoltot  október 12-én 10 órára a Magyar Iskola megtekintésére. Kérjük a szülőket, hogy gyermekeiket hozzák pontosan az órakezdésre.

Szeretettel várjuk tagjainkat az október 19-ei  őszi Csendesnapunkra – melynek témája: Békesség Istennel. Ugyancsak az október 19-ei jótékonysági ebédünkre is, a Csendesnap keretében. Az ebédre közvetlenül az istentisztelet után kerül sor, majd egy kis szünet után, du. 2 órakor szeretnénk elkezdeni a kötetlen beszélgetést azokkal, akik a testi táplálék után még befogadóak lelki táplálékra is. Szeretettel hívogatjuk tagjainkat és érdeklődőinket, templomunk ajtaja mindenki előtt nyitva áll.

2014-10-19-Jotekonysagi Ebed

Az istentiszteleti alkalmaink minden vasárnap 11 órakor kezdődnek.

EMRE Presbitérium nevében: Dr. Mészáros Margit

 

 

emrepresbiterium névjegye

Vancouveri Első Magyar Református Egyház Presbitériuma (Kálvin 1955) 2791 East 27th Avenue, Vancouver, BC. V5R 1N4, Canada Tel. 604-437-3442; emre.presbiterium@gmail.com Lelkipásztor: Nt. Szigeti Miklós
Kategória: Uncategorized
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s